Cover
Sport
Középszakasz a felsőházban
2019-02-0709:26
Rendkívül tapasztalt edzőjének, a liga egyik legjobb játékosának és annak köszönheti rájátszásba jutását a Fehérvár AV19, hogy akkor játszott a legjobban, amikor a leginkább kellett. Ezt Szélig Viktor, a jégkorongcsapat általános igazgatója mondta a Jó reggelt! adásában. Az osztrák jégkorongbajnokság középszakasza a jövő héten kezdődik. 
Gólt lő a Salzburgnak a Fehérvár AV19 csapatkapitánya, Hári János. Múlt vasárnapi 6-3-as győzelmükkel a fehérváriak bejutottak az EBEL felsőházába, így már biztos, hogy három idény után újra pályára lépnek majd a rájátszásban az osztrák ligában.
Hári János a liga egyik legjobb játékosa. Tényleg fantasztikus egyéni képességekkel rendelkezik és idén, ami nagyon meglepő volt, megmondom őszintén az az, hogy milyen komoly vezetői képességei is vannak
– mondta Szélig Viktor.
 
A kanadai táblázaton Hári az egész ligában a második legjobb lett. A sikerhez pedig kellett még az EBEL-ben korábban más csapatoknál is sikeres finn vezetőedző, Hannu Järvenpää is.
Nagyon érti és érzi, a játékosokhoz hogyan kell hozzászólni, kit hogyan kell motiválni. Nagyon nagy játékosmúlttal is rendelkezik
– folytatta a Fehérvár AV19általános igazgatója.
 
Most válogatott szünet van a jégkorongozók számára. A fehérváriak a középszakaszt jövő hét kedden a Graz ellen kezdik idegenben. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ