Cropped landscape
Sport
Már biztos a magyar aranyérem
2019-02-0821:10
Egy magyar aranyérem már biztos a 63. Bocskai Emlékversenyen. A rangos debreceni ökölvívó tornán a 75 kilogrammosok között Cservenka Róbert egy iráni, Harcsa Zoltán pedig egy olasz bokszolót győzött le egyhangú pontozással. 
Kemény mérkőzés várt az elődöntőben a pirosban bokszoló Cservenka Róbertre. A pécsi bunyós egy kellemetlen stílusú iráni ellenféllel csapott össze. A magyar ökölvívó szinte végig dominált a mérkőzésen és megérdemelten jutott a fináléba.
Tegnap legyőztem egy belga versenyzőt. Vele egy kicsit tisztább küzdelem volt, sokkal jobban élveztem a bunyót, mint most. De holnap meg kell küzdenem a nagy ellenfelemmel, Harcsa Zoltánnal. Az lesz az igazi összecsapás
- mondta Cservenka Róbert.
 
Ahhoz viszont előbb Harcsának egy olasz versenyzőt kellett legyőznie. A kétszeres olimpikon esélyt sem adott az ellenfelének, akit többször is ápolni kellett a mérkőzés közben. A kiütés ezúttal elmaradt, a győzelem viszont egy percig sem forgott kockán.
Az volt a cél, hogy egy jót bunyózzak, és ha jót tudok bunyózni, akkor abban általában benne van a kiütés, hála istennek. Most jót bunyóztam, de nem volt kiütés
- nyilatkozta Harcsa Zoltán.
 
Az, hogy ki lesz a végső győztes a 75 kilogrammosok között, szombat délután kiderül az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ