Cropped landscape
Sport
Meggyőző zöld-fehér győzelem
2019-02-0918:25
Hátrányból fordított és nyert a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik mérkőzésén. A zöld-fehér együttes, a szlovén Ljubljana vendégeként tudott nyerni 25-23-ra, a Győri ETO csapata pedig 33-29-re legyőzte a norvég Kristiansand együttesét.  
A kék mezes hazaiak kezdték jobban a mérkőzést. A Ljubljana a 8. percben már 5-0-ra vezetett Gnabouyou góljával. 10 perccel később újra Gnabouyou talált a hálóba, ezzel már 9-3-ra vezetettek a szlovénok. Ezt követően Elek Gábor időkérésének meglett az eredménye, ugyanis a Fradi 9-8-ra felzárkózott. A félidőre 10-10-es döntetlennel vonultak a felek. A folytatásban nem tört meg a magyar csapat lendülete. Negyedórával a találkozó vége előtt már megnyugtató 4 gólos előnye volt a zöld-fehéreknek. A Ljubljana még indított egy utolsó hajrát, de Elek Gábor együttesének mindenre volt válasza. A vége Ljubljana - Ferencváros 23-25. A Fradi győzelmével továbbra is negyedik a csoportjában.

A Győri ETO Kristiansand közti mérkőzés elején fej fej mellett haladtak a csapatok, majd Hansen góljaival elhúzott a győri együttes. A 15. percre már 11-6 volt az állás. A zöld mezben játszó hazai csapat végig tartotta előnyét, a szünetre 19-14-gyel mentek az öltözőbe a csapatok. A második félidő elején növelte előnyét a Győr, 9 is volt közte, de passzív játék és elhibázott támadások miatt felzárkózhatott 4 gólra a Kristiansand. Végül a hazaiak nem engedték ki kezükből a mérkőzést, és 33-29-re legyőzték a norvég csapatot. Ezzel sikerült megerősíteni első helyüket a csoportban. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ