Cropped landscape
Belföld
Kocsis Máté lebuktatta az Index újabb hazugságát
2019-02-0918:50
Az Index pénteken arról írt, a „Fidesz parlamenti frakciója mellett dolgozó, neve elhallgatását kérő tanácsadókra” és egyéb szintén meg nevezett vezetőkre hivatkozva, hogy arra készülnek a kormánypártnál, hogy az ellenzék erőközpontokat fog elfoglalni, és mind Budapesten, mind vidéken gyengülni fognak a párt pozíciói az őszi önkormányzati választásokat követően. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebookon cáfolta a hazugsághalmazt, és kijelentette, hogy „a frakció egyetlen tanácsadója sem beszélt sem Fábián Tamással, sem az index.hu egyetlen munkatársával, és ezt bármilyen jogi eljárásban is vállalják”.
Kocsis Máté Facebook-oldalán cáfolta, és egyenesen álhírnek, hamis látszatkeltésnek és az olvasók becsapásának nevezi az Index tegnapi vágyvezérelt cikkében leírtakat.

„A szerző, Fábián Tamás hosszasan értekezik (reménykedik) a Fidesz-KDNP őszi meggyengüléséről, rossz választási szerepléséről, miközben - sugalmazását alátámasztandó - kitartóan hivatkozik »a Fidesz-frakció neve elhallgatását kérő tanácsadójával« folytatott beszélgetésére. Ez álhír, hamis látszatkeltés és az olvasók becsapása, ugyanis a frakció egyetlen tanácsadója sem beszélt sem Fábián Tamással, sem az index.hu egyetlen munkatársával, és ezt bármilyen jogi eljárásban is vállalják.”
Azt kérem, távolítsák el az alábbi írást, mert az valótlanul hivatkozik »a frakció neve elhallgatását kérő tanácsadójára«, és ezzel megtéveszti a hírfogyasztókat!
A frakcióvezető hozzátette: a Fidesz-KDNP a közvélemény-kutatások szerint nagy fölénnyel élvezi a választók bizalmát, kiváló (és egyetlen alkalmas) főpolgármesterrel, és számos nagyszerű polgármester-jelölttel magabiztosan készül az önkormányzati választásokra, szemben a cikk szerzőjének lázálmaival.

Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ