Cropped landscape
Belföld
„A bevándorlásról szóló vitában csak a Fidesz-KDNP-re lehet számítani”
2019-02-1013:37
A Soros-lista újra együtt tüntet Budapesten - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs az ECHO TV-nek arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc vezetésével a szocialisták, a Momentum, a Párbeszéd, Karácsony Gergely és Hadházy Ákos együtt vonul a Jobbikkal és egy színjátékot adnak elő. A politikus szerint valójában arról van szó, hogy ezek a politikusok kivétel nélkül a bevándorláspárti oldalra álltak és Soros György szövetségesének tekinthetők. 
Ők mind a bevándorláspárti oldalra álltak, Soros György szövetségeseinek tekinthetők, és készek végrehajtani minden elvárást, ami Brüsszelből vagy a Soros-hálózatból érkezik, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldal pártok a náci Jobbikkal együtt masíroznak 

– közölte Hidvéghi Balázs.

A kormánypárti politikus közlése szerint látható, hogy a bevándorlásról szóló vitában csak a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, mert a kormánypártok nemet mondtak a bevándorlásra, és ellen fognak állni annak a migrációs politikának.

Elindultak a tüntetők

Tüntetők egy csoportja vasárnap délelőtt blokád alá vette a Lánchidat, délután pedig a Hősök terén kezdődött demonstráció és vonulásos demonstráció kezdődött. Az ECHO TV tudósítója, Bakos Lívia a helyszínről jelentkezett be. 
Totális kudarc a legutóbbi tüntetés

Minden eddiginél kevesebben tüntettek az ellenzéki pártok közös szervezése és felszólítása ellenére. Hiába Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Hadházyék, a Momentum és a Jobbik közös akciója, alig négyszázan lézengtek a Várban.

Ami még komikusabb: fel kellett adniuk a Lánchidat is, pedig este tizenegyig kértek területfoglalást. Ugyanis egyszerűen elfogytak a tüntetők. Cserben hagyták az ellenzéki pártokkal esetleges szimpatizálók - az ellenzéki pártokat.

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó - Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ