Cropped landscape
Belföld
Orbán Viktor évértékelő beszéde - 15 ÓRÁTÓL ÉLŐBEN AZ ECHO TV-N!
2019-02-1006:03
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Várkert Bazárban tartja meg az 1999-ben meghonosított évértékelő beszédét. A téma többek között a családok támogatása érdekében hozott újabb lépéscsomag lesz, de várhatóan szó lesz a migrációról és az EP-választási kampányról is. A kormányfő évértékelő beszédét 15 órától az ECHO TV ÉLŐBEN közvetíti, majd Napi aktuális extra című műsorunkban szakértő vendégeinkkel elemezzük az elhangzottakat. 
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján közölte, Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédében ismerteti a családvédelmi akciótervet, amelynek "van előzménye, és ha lesz rá lehetőség, folytatása következik". Kérdésre annyit mondott, hogy a bejelentések érintik majd az idei költségvetést, és a rendelkezésre álló forrásokból - például az általános tartalékból és a már most látható többletbevételekből - finanszírozható. 
    
Gulyás Gergely reményét fejezte ki, hogy 
 
az intézkedések tovább javítják a gyermekvállalási kedvet és a demográfiai helyzetet. 

A miniszterelnök az európai parlamenti választás tétjéről is beszélni fog. Orbán Viktor év elején a Kormányinfón úgy fogalmazott: 

Magyarország célja, hogy az EU minden intézményrendszerén belül, minden intézményben kerüljenek többségbe a bevándorlásellenes erők, az EP-ben, utána az Európai Bizottságban, majd a nemzeti parlamenti választások eredményeként az Európai Tanácsban is.

A kormányfő évértékelő beszédét 15 órától az ECHO TV ÉLŐBEN közvetíti, majd Napi aktuális extra című műsorunkban szakértő vendégeinkkel elemezzük az elhangzottakat. 


ECHO TV - A nemzet hangja

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ