Cropped landscape
Sport
A gyorsaság döntő lehet a hollandok ellen
2019-02-1114:58
A gyorsaságra épít a visszavágón a magyar női vízilabda-válogatott az Európa-bajnok hollandok ellen. Szücs Gabrielláék holnap a győzelem céljával szállnak vízbe a Világliga- és Európa Kupa-selejtezőn. 
Ismét összecsap egymással a magyar és a holland női vízilabda-válogatott. A kinti mérkőzésen ötméteresekkel nyert Bíró Attila csapata, amely a gyorsaságra épít a Világliga- és Európa Kupa-selejtezőben. Szücs Gabriella a hollandok erősségéről is beszélt.
A támadásban az a sok mozgásos, második centeres játék, amit erőltetnek, hiszen megvan hozzá a fizikumuk is és úgy gondolom, hogy ezt azért sikerült jól megoldanunk
- nyilatkozta Szücs Gabriella az Echo Televíziónak. 
 
2019-ben három sorozatban is szeretne helytállni a magyar csapat, az Európa Kupában, a Világligában és a világbajnokságon.
Természetesen a világbajnokság a fő esemény, de nagyon fontos állomás lesz a Világliga. Azért is, mert hazai közönség előtt játszhatunk és már kvalifikál az olimpiára. Tehát ilyen szempontból nem tudom, hogy mi élvez előnyt, de mindegyik nagyon fontos
- mondta a kapus Gangl Edina. 
 
A budapesti Világliga-döntő győztese és a dél-koreai világbajnokság aranyérmese is kijut a 2020-as tokiói nyári olimpiára. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ