Cropped landscape
Sport
A Pénzügyőr először vagy a Kecskemét negyedszer?
2019-02-1120:40
röplabda
A Pénzügyőr először vagy a Kecskemét negyedszer? A Pénzügyőr férfi röplabda csapata szombaton a Kecskemét ellen küzd meg a Magyar Kupáért. Dávid Zoltán, a Kecskemét vezetőedzője szerint a fiatal csapat bírni fogja a terhelést a fővárosiak ellen. 
Hatalmas bravúrt ért el a Kecskemét csapata azzal, hogy nagy csatában legyőzte a 18-szoros magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes Kaposvárt az elődöntőben, és ezzel bejutott a szombati kupafináléba, ahol a Pénzügyőr ellen küzd meg a trófeáért.
 
A vidéki együttes alacsony átlagéletkorával szemben a Pénzügyőr röplabdázói mindenképpen több játéktapasztalattal rendelkeznek. Ennek ellenére Dávid Zoltán, a kecskemétiek vezetőedzője szerint a fiatal csapat bírni fogja a mentális terhelést.
Van négy olyan játékosom, aki az évek során játszott folyamatosan döntőt, tehát ők ebben kulcsfigurák lesznek, hogy átlendítsék netán azokat a játékosokat, akik kevésbé, vagy meginognának ebben a döntő szituációba, de szerinte ez egy jó érzés, tehát amikor ott játszol a döntőben, az nem feltétlenül stresszes, hanem az ad egy olyan plusz adrenalint, ami szerintem jó irányba fogja fordítani az egész történetet.
A Pénzügyőr-Kecskemét férfi röplabda Magyar Kupa döntőt szombaton 15 órától rendezik az Érd Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ