Cropped landscape
Belföld
Figyelő: Erkölcsi mélyponton az MSZP és a HVG
2019-02-1112:44
Az MSZP közleményében, a HVG pedig „cikkében” fejezte ki, mennyit értett meg az Orbán Viktor által bejelentett családpolitikai intézkedésből: fideszes képviselőket kezdtek el felsorolni, akiknek négy gyermekük van, így életük végéig mentesülnek az szja-fizetés alól - Figyelő.
A történelmi mélységeket élő szocialisták most morálisan is teljesen elsüllyedtek: a miniszterelnök tegnapi évértékelője után az MSZP közleményében fideszes politikus családtagjait nézte ki magának. 
 
A szocialisták kinyilatkoztatása szerint Orbán Viktor, Áder János, Kósa Lajos vagy Varga Mihály felesége is jól jár a vasárnap ismertetett intézkedéseknek köszönhetően. A baloldali párt vesztét érezve már konzervatív politikusok feleségeinek megy neki. 
 
A Figyelő közlése szerint a fake news-gyár HVG is hasonló mélységekben repül: a portál unalmában tovább keresgette azokat a kormánypárti képviselőket, akik négy gyermeket nevelnek. Íme a „szakma”, az ellenzéki újságírás netovábbja. 
 
A szocialistáknak és a HVG-nek sem jutott eszébe azonban az, hogy hány magyar, köztük rengeteg fiatal életét megkönnyítik ezek az intézkedések, egyre fogyó erejükből már csak személyeskedő írásokra futja. Úgy tűnik, az összecsukló utódpártot és a hamis híreket hasábjain tudó HVG-t nagyon zavarhatják a magyar családok javuló kilátásai.

Figyelő
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ