Cover
Külföld
Heti terror: Európa jobbra tart
2019-02-1120:56
A kérdés számomra nem az, hogy jobbra megy-e Európa, hanem hogy milyen mértékben megy jobbra - ezt mondta Nógrádi György, az ECHO TV Heti Terror című műsorában a tavaszi európai parlamenti választások kapcsán. A biztonságpolitikai szakértő szerint Brüsszelben egy rendkívül komoly módosulás megy végbe az erőviszonyokban, ennek egyik jele, hogy a jobboldal Európában gyakorlatilag mindenhol megerősödött.
Nógrádi György a miniszterelnök évértékelő beszédéről azt mondta: Orbán Viktor egy nagyon jó értékelést adott, ténylegesen koncepciót mondott beszédében. Szerinte a miniszterelnök pontosan fogalmazott, amikor arról beszélt, hogy ma is nemzetek fölötti világkormányt akarnak létrehozni, ugyanúgy, mint a kommunista internacionálé alatt. Mint mondta: ezt a világkormányt ma Brüsszel akarja létrehozni.
Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemezője elmondta: Brüsszelben egy nemzetállamok nélküli Európát akarnak létrehozni. Szerinte azzal, hogy beengednék a migránsok millióit a kontinensre, egy kevert kultúra jönne létre, ahol az Európában őshonos judeo-keresztény kultúra szorulna vissza.
Példának Londont hozta, ahol szerinte már megbomlott a régi őshonos brit társadalmi modell, mert már a bevándorlók vannak ötven százalék fölött.

Az EP-választás kapcsán elmondta: az európai választóknak végre lehetőségük lesz demokratikusan nyilatkozni arról, mi a véleményük a bevándorlásról. Kiemelte: erről egyedül a magyar kormány folytatott párbeszédet a választókkal, hiszen csak Magyarországon volt népszavazás a kérdésről, vagy mondhatták el az emberek a véleményüket a bevándorlásról a Nemzeti Konzultáció segítségével.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Heti terror
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ