Cropped landscape
Sport
Megizzadt a címvédő otthon, simán nyert a Philadelphia
2019-02-1114:55
A Philadelphia és a címvédő Golden State Warriors is nyert hazai környezetben az észak-amerikai profi kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján. Előbbi 23 ponttal a Los Angeles Lakerst, míg utóbbi két ponttal a Miami Heatet múlta felül.
A fehér mezes Philadelphia a Los Angeles Lakerst fogadta. Az első negyed igazi kosáresőt hozott, a két csapat összesen 79 pontot dobott 12 perc alatt, melyből a vendégek jöttek ki jobban, ugyanis 40-39-re megnyerték a játékrészt. A folytatásban a Philly lendülete nem tört meg, nem úgy a Lakersé. A nagyszünetre már 9 pontos, 76-67-es hazai előnnyel vonultak a felek. A második félidőben hiába próbálkozott a Lakers, felzárkózni már nem tudott. A vége Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers 143-120.
 
A címvédőhöz látogatott a fehér mezben pályára lépő Miami Heat. Nagy meglepetésre már az első negyedben 19 pontos hátrányba került Steve Kerr csapata. A Heat Josh Richardson 37 pontja ellenére is csak az utolsó játékrészig tudta tartani előnyét. A Warriors Durant vezérletével végül kiizzadta a győzelmet és 2 ponttal 120-118-ra megnyerte a mérkőzést.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ