Cropped landscape
Belföld
Nagykövet lett Reviczky Gábor
2019-02-1106:08
A múlt héten óriási megtiszteltetésben részesült az ECHO TV Hazai vadász – Hazai erdész című műsorának alkotógárdája, hiszen Nagy István földművelésügyi miniszter a Kárpát-medence legnagyobb fegyver-, horgász- és vadászkiállításán, a 26. FeHoVán a Magyar Erdők Nagykövetének nevezte ki Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari díjas színművészt. 
Köszöntőjében Bitay Márton Örs az állami földekért felelős államtitkár felhívta rá a figyelmet, hogy az ECHO TV-n is futó Reviczkyvel az erdőben című sorozat több százezer emberrel szerettette meg az erdőket. 

Nagy István egyebek mellett azzal indokolta a cím odaítélését, hogy Reviczky Gábor rengeteget tett a magyar erdőkért és a magyar vadgazdálkodásért. Mint fogalmazott, hazai erdeink sokszínűségének, a vadászat szépségének bemutatásában munkája nélkülözhetetlen. Az erdész, a vadász és a magyar társadalom közötti harmónia megteremtésében vitathatatlan szerepe van. Mindezért a fáradhatatlan tenni akarásért köszönettel tartozunk. 

Reviczky Gábort a díjazás nagyon nagy meglepetésként érte, ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy nagykövetként is tovább dolgozhat azért, hogy a civil embereket közelebb hozza a természethez. 
A 26. FEHOVA-ról készített premier műsorunkat 2019. február 16-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést február 17-én, vasárnap 03:45 órakor és 07:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

ECHO TV – A nemzet hangja 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ