Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: A jó politika alapja a népbarátság
2019-02-1121:52
A jó politikának az alapja mindig is a népbarátság volt, a nép képviselete – jelentette ki Szentesi Zöldi László a hétpontos családvédelmi akciótervvel kapcsolatban az ECHO TV Sajtóklub című műsorában. Hozzátette, az ellenzék pedig 24 órája "nem kap levegőt", letaglózta őket az, hogy a magyarság esetleg erőre kap saját hazájában. A műsorvezető ezúttal Huth Gergely, vendégei pedig: Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa és Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója.
A jó politikának az alapja mindig is a népbarátság volt, a nép képviselete – jelentette ki Szentesi Zöldi László.

Hozzátette, a családbarát intézkedések szervesen fakadnak a Fidesz eddigi ciklusaiból, ide sorolható a rezsicsökkentés és a CSOK bevezetése is. Ezek az intézkedések közvetlenül a néphez szólnak. 
Bencsik András hozzátette, a Fidesz támogatottsága 50 százalék felett van és közelíti a 60-at. Az intézkedéscsomag hihetetlen átütőerővel át fogja rendezni a dolgokat, hiszen a baloldaliaknak is vannak gyerekeik és nagyszerű lehetőségekhez juthatnak a hétpontos akciótervnek köszönhetően.
 
Stefka Isván szerint a baloldal szószólói ugyanazt a stílust követik, amit eddig, tehát valóság ellen menekülnek. Az ellenzéki újságírók azzal vannak elfoglalva, vajon ez-a hétpontos családprogram mibe fog kerülni az adófizetőknek. Folytatják ugyanazt, hogy hány lélegeztetőgépet lehetett volna ebből venni. Kerül annyiba, amennyibe, de legalább normális dolgokra fordítják a pénzünket - emelte ki.

Szentesi Zöldi László hozzátette, ahogy Orbán Viktor is elmondta, a Fidesz számára a siker nem a párté, hanem a nemzeté. Ha van szent küldetése egy politikai erőnek, akkor az az, hogy minél több gyerek szülessen. Egy olyan európai környezetben, ahol a gyermekek nem születnek meg, ahol minden európai nemzet fogyatkozik vagy nem európai gyerekekkel szaporodik tovább - magyarázta. 

A Magyar Demokrata főmunkatársa mulatságosnak tartja, hogy az ellenzék 24 órája "nem kap levegőt". Döbbent csend volt, 

letaglózta őket az, hogy a magyarság esetleg erőre kap saját hazájában és ezt emésztgetik még egy kicsit. 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ