Cover
Belföld
Támadja az ellenzék a kormány új családvédelmi akciótervét
2019-02-1121:03
Támadja az ellenzék a kormány új családvédelmi akciótervét. Az LMP és a Jobbik többet akar. A Demokratikus Koalíció és az MSZP pedig úgy gondolja, hogy a támogatások mögött csak az ellenzéktől való félelem áll.  
A kormány új családvédelmi elképzeléseit vasárnap jelentette be a miniszterelnök. Az új kedvezmények azonban az ellenzék soraiban nem arattak osztatlan sikert.  
Az LMP szóvivője szerint például kifogásolható, hogy a nagycsaládosok több segítséget kapnak, mint ez egygyermekesek. A Jobbik sem elégedett a mostani támogatásokkal. A párt alelnöke közölte tovább bővítenék a csomagot. 

A Demokratikus Koalíció pedig úgy gondolja: az akciótervvel a kabinet beismerte hogy az Orbán-kormányok alatt csökkent a születések száma. Az MSZP szerint megint csak a vagyonosok járnak jól. Korózs Lajos ugyanakkor azt állítja: a kormány csak azért ígér nagy kedvezményeket, mert megijedt a túlóratörvény kapcsán kialakult ellenzéki offenzívától.

A szocialisták semmit sem változnak, kormányzásuk alatt is csak elvettek a gyermekes családoktól és ellenzékben sem szavazták meg soha a családtámogatásokat-reagált az MSZP vádjaira a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt hangsúlyozta: a mostani akciótervet is támadják de az Európai Parlamentben egymás után szavazzák meg a migránsoknak szóló támogatásokat.
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ