Cropped landscape
Belföld
Elhallgatják az ellenzéki médiumok, hogy a Zsidó Világkongresszus vezetője bírálta az ellenzéket
2019-02-1209:12
Példátlanul keményen bírálta az egész magyar ellenzéket Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus vezetője. Óva intette attól, hogy a náci Jobbik-elnök pártjával, a Jobbikkal "bizniszeljenek". A nyilatkozat tegnap kora este jelent meg, de az ellenzéki propagandamédiumok - Index, 24, 444, hvg - nem írták meg. Az Origo közlése szerint kínos nekik, ezért eltitkolják olvasóik előtt.
Tegnap este jelent meg a Zsidó Világkongresszus vezetőjének kemény bírálata.
 
Nem ír egy szót sem Lauder aggódó nyilatkozatáról az Index, nem ír a 24, nem ír a hvg, de még Soros blogja, a 444 sem. Nyilvánvaló: ezt nem tudják megmagyarázni, kimagyarázni, kifordítani. Az Origo kiemelte: az ellenzéki propagandamédiumok, átvéve a gyenge ellenzéki pártok szerepét, maguk kezdtek politizálni. Vagy Soros pénzén, vagy éppen Soros pénze után ácsingózva, és ennek megfelelően teljesítve.

Miután a romjaiban levő ellenzék - egyébként a felmérések szerint tévesen - arra a meggyőződésre jutott, hogy a harmadszor is kétharmados támogatást szerző Fidesz ellen akkor van valami minimális esélyük, ha összeállnak, a baloldali ellenzék mindent elnéz a Jobbiknak. Nem érdekli őket a Jobbik egyetlen antiszemita, náci botránya, nem érdekli őket, hogy melyik jelenlegi Jobbik-vezető hogyan akarta a zsidó embereket listázni, vagy cigányokat verni. Az egyik leggyomorforgatóbb eset a múlt héten történt: a Hír TV-ben Karácsony Gergely baloldali főpolgármester-jelölt-jelölt (hiszen még jelölt sem...) azt mondta: nem nácizmus a zsidókat listázni. Ugyanis nem akarta megbántani a Jobbik frakcióvezetőjét...

Magyarországi zsidó szervezetek sorra tiltakoznak a baloldali ellenzék náci mentegetése miatt, és most megtette ezt Ronald S. Lauder is. Ezt azonban az Index és harcostársai (24, 444, hvg) eltitkolják olvasóik előtt.

Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ