Cropped landscape
Belföld
Rónaszékiné Keresztes Monika: Nemzetközi szinten egyedülálló a hétpontos családvédelmi akcióterv
2019-02-1220:53
A gazdaságot fejleszteni és a saját demográfiai helyzetünket saját erőből megoldani, erre építkezik ez a hét lépés - ezt mondta a kormány hétpontos családvédelmi akciótervéről az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Rónaszékiné Keresztes Monika. A miniszteri biztos szerint a kormány egy nemzetközi szinten egyedülálló és példátlan csomagot hozott létre.
Rónaszékiné Keresztes Monika elmondta: az Orbán-kormány immár a harmadik ciklus idején is egyenletesen építkezően ugyanazt a politikát folytatja, mint amit az elején szándékozott. Szerinte a hétpontos családvédelmi akciótervben minden élethelyzetre megvannak azok a megfelelő pontok, amik segíteni tudják a magyar fiatalokat.

A magyar nemzet lelkében benne van az a szándék, amit a Nemzeti Konzultáción keresztül mint véleményt a kormány meghallgatott, ezt követik a kormányzati intézkedések
- fogalmazott.

Hozzátette: ezek a gyerekek nem a pénz miatt fognak megszületni, de kapnak egy méltó hátszelet ahhoz, hogy tudjanak a jövőben gondolkodni, könnyebben élni.
A miniszteri biztos szerint komoly igény volt többek között  a CSOK bővítésére és az autóvásárlásban való segítségnyújtásra is.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ