Cropped landscape
Sport
Nagy búcsúzott, Szintai elődöntős
2019-02-1316:11
Tenisz
A negyeddöntőkkel folytatódott a tenisz országos bajnokság a BOK-csarnokban. A 17 éves Nagy Adrienn két szettben búcsúzott, míg a korábban Davis-kupán szereplő Szintai Dávid magabiztos játékkal jutott az elődöntőbe. 
A világos felsőben teniszező Nagy Adrienn kezdte jobban a mérkőzést. Előbb hozta első kettő adogatójátékát, és fogadóként is nyerni tudott, így 3:0-val kezdte a találkozót. Ezt követően Bukta Ágnes magasabb fokozatra kapcsolt és 4:4-nél brékelni tudott, majd adogatóként 6:4-re megnyerte az első szettet. A második játszmában egyik fél szervái sem ültek, a végét viszont Bukta jobban bírta idegekkel, így 6:4, 6:4-re megnyerte a mérkőzést, és négybe jutott.
Sikerült megnyugodnom, a játékomra koncentrálni, jó edzői taktikákat kaptam, azt nagyjából sikerült végrehajtanom és ennek köszönhető, hogy két szettben sikerült befejeznem
- nyilatkozta Bukta Ágnes az Echo Tv-nek.
 
A férfiak mezőnyében a Davis-kupa válogatott Szintai Dávid 6:0, 6:2-re győzött Szebeni Dániel ellen és ugyancsak a döntőért játszhat. Folytatás holnap az elődöntőkkel.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ