Cropped landscape
Sport
Arn és Marozsán a magyar bajnok
2019-02-1514:08
Tenisz
A nőknél Arn Gréta, a férfiaknál Marozsán Fábián győzött egyesben a fedett pályás magyar teniszbajnokságon. Mindkét teniszező karrierje során először nyerte meg az OB-t. 
Nagyon boldog vagyok, hogy meg tudtam nyerni először a felnőtt magyar bajnokságot, úgy gondolom, hogy jó döntőt játszottunk a Petivel. Mind a ketten szerintem jól játszottunk, egész héten tényleg mondhatom, hogy teljesen jól játszottunk. Szoros meccs volt és nagyon örülök neki, hogy nyertem
- értékelt Marozsán Fábián a finálé után.
 
A jövő héten sem maradunk tenisz nélkül, hiszen a BOK Csarnokban rendezik a legnagyobb magyar női tenisztornát, a 250 ezer dollár összdíjazású Hungarian Ladies Opent.
Női egyesben a kékben teniszező Arn Gréta jobban bírta az első játszma végét, így 6:4-gyel behúzta azt. A második szettben viszont simán, 6:0-ra lelépte ellenfelét.
Én még soha nem voltam országos bajnok, úgyhogy ennek nagyon örülök, és még soha nem is indultam országos bajnokságon. Lehet, hogy a meccsek így könnyűnek néztek ki, de abszolút nem voltak azok, tehát én örülök, hogy meg tudtam nyerni ezt a versenyt, és így egy szabadkártyát kaptam a WTA-versenyre, következő hétre
- mondta a döntő után Arn Gréta.
 
A férfiak egyes döntőjében a narancs-szürke felsőben látható Marozsán Fábián 7:6 6:4-re győzött Makk Péter ellen. És Arn Grétához hasonlóan élete első magyar bajnoki címének örülhetett.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ