Cropped landscape
Belföld
Így sivalkodtak a bevándorláspártiak a magyar gyermekekről szóló akcióterv miatt
2019-02-1518:20
Szülesztő program, fércmű, szemétség, asszonyhitel - ilyen szavakkal illették az ellenzékiek a kormány által meghirdetett hétpontos családvédelmi akciótervet.
Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök az évértékelőjén jelentette be a magyar gyermekekről szóló, hétpontos családvédelmi akciótervet. A kezdeményezés lényegében nagyon egyszerű: más utat kíván járni a magyar kormány, mint a felelőtlen nyugat-európai államok, akik közel-keleti és észak-afrikai migránsok befogadásával kívánják megoldani a demográfiai kihívásokat. Azonban arról, hogy az adott országban aztán a terrortámadások és nemi erőszakok száma ugrásszerűen megnövekednek, a gettók elszaporodnak, az integrációra eurómilliókat pazarolnak el, nem szól a fáma, de semmi gond, segítünk nekik igazat mondani.
Talán nem is meglepő, hogy a bevándorláspárti, nemzetközi politikai táborhoz dörgölőző hazai elemek ezért a maguk stílusában nekiestek a magyar kormány családvédelmi akciótervének. Ezekből következik most egy válogatás.

Demokratikus Koalíció: A kormány átveri és megalázza az asszonyhitellel a családokat

Ezzel a címmel adott ki közleményt a gyurcsányista párt, szerintük a kormány családvédelmi programja nem más, csak hazug propaganda. Nem tudott magasabb szellemi nívót megütni a párt házi blogja sem, amely mémekkel próbálta meg elbátortalanítani a gyermekvállalási kedvet.

A párt szerint
az európai magyarok nem kérnek Orbán hazug családvédelméből.
A Párbeszéd mikropárt közleményében azt kifogásolta, hogy a kormány "azt kéri az állampolgároktól, hogy pénzért vállaljanak gyermeket."
A család nem gyerekgyár, az anya nem szülőgép.
A Kétfarkú Kutya Párt "Ellek" címen jelentetett meg egy képet, amely mindent elárul a párt szellemi nívójáról.

Nem restelkedtek az ellenzéki médiumok sem. Az MSZP blogja például "Ekkora szemétséget még egy Fideszes sem mert kiejteni a száján" címmel közölt írást, szerintük a családvédelmi akcióterv "fércmű", amely "szart se fog érni." A hírportál kifogásolja, hogy "csak házassággal lehet ma Magyarországon kedvezménnyel saját tulajdonú ingatlanhoz jutni", és szerintük
Nevetséges, ahogyan rákényszerítik az emberekre a szülést és a házasság intézményét.
A HVG szerint a magyar gyermekekről szóló akciótervet csak azért hirdette meg a kormány, hogy
rajongó hívei feltétel nélkül bolondulhassanak a tehetőseket istápoló és egyben szélsőségesen kirekesztő világképéért és családpolitikájáért.
Végezetül pedig érdemes megemlékezni a BBC-ről:a csatorna által megkérdezett szakértő szerint Nagy-Britannia is meg tudja oldani a demográfiai problémáit családbarát intézkedések nélkül, méghozzá azáltal, hogy a bevándorló családok gyermekszáma jóval magasabb, mint az őshonos briteké.

Érdemes azonban leszögezni, hogy a bevándorláspárti ellenzékiekkel a magyarok elsöprő többsége nem ért egyet: 93 százalékuk szerint magyar gyermekekben van a jövő, 60 százalékuk pedig úgy vélte, hogy meg kell állítani ennek alternatíváját, amit Brüsszel képvisel: vagyis a tömeges migrációt támogató politikát.

A családvédelmi akcióterv elemeit is üdvözölték a magyarok: legmagasabb támogatottsága a Századvég szerint a bölcsődei ellátás kiteljesítésének van, mellyel a válaszadók 94 százaléka értett egyet. A megkérdezettek 92 százaléka támogatja a csok kiterjesztését használt lakásokra is, 88 százalék üdvözli a nagyszülői gyed bevezetését, 87 százalék pedig a nagycsaládosoknak szóló jelzáloghitel-támogatást. Hasonlóan magas az egyetértés a fiatal házasoknak szánt 10 milliós kedvezményes kölcsönnel (84 százalék), a négygyermekes nők szja-mentességével (78 százalék) és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával (77 százalék).

888.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ