Cropped landscape
Belföld
Troll: Családellenes politikát folytatott az ellenzék
2019-02-1521:53
A családvédelmi akcióterv nem más, mint hogy van pénz a családok támogatására. A regnáló kormány ugyanis nem bevándorlókkal szeretné megoldani a demográfiai problémákat Magyarországon - hangzott el az ECHO TV Troll című műsorában. M. Dobos Marianne vendégei úgy vélik, bármit tesz is Orbán Viktor, az az ellenzéknek sohasem lesz jó. 
A családvédelmi akcióterv nem az a klasszikus választási ígérgetés. Szó sincsen arról, hogy ezzel szavazókat akarnának megnyerni - mondta Boros Bánk Levente. A Médianéző ügyvezetője úgy fogalmazott:
Van lové. És ha van lové, akkor azt oda tudjuk adni az embereknek, meg a családoknak azért, hogy ne bevándorlókat fogadjunk be az országba. Ilyen egyszerű.
Pindroch Tamás úgy látja, az ellenzéknek minden gond. Az is, ha Orbán Viktor konzekvensen kiáll a programja mellett és az is, ha a politikájában van változás. 

Szarvas Szilveszter szerint elfogytak az ellenzéki érvek. Csak demagóg hülyeségeket tudnak mondani. A PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese sosem értette, miért nem lehet elismerni, ha valami jó és beleköthetetlen. Úgy fogalmazott: 
nem kell mindenben egyetérteni és lehet kritizálni, hiszen ideológiai és elvi szempontból szemben állunk egymással, de ami jó, azt el kell ismerni és erre nem képesek.
A Figyelő főmunkatársa hozzátette: a családpolitika demográfia, amely kormányokon átnyúló program kellene, hogy legyen. Megjegyezte: az ellenzéknek mindig más kellene, 
de a kormányzásuk alatt szinte meggátolták a gyermekvállalást. Az a politika, amit ők csináltak, az minden volt, csak nem családpolitika.

Az ellenzék családellenes politikát folytatott - tette hozzá. 

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ