Cropped landscape
Sport
Arn Gréta főtáblára jutott a budapesti WTA-tornán
2019-02-1817:48
Tenisz
Főtáblára jutott Arn Gréta a 250 ezer dollár összdíjazású budapesti női tenisztornán, miután második mérkőzésén 7:6, 6:0-ra nyert a világranglista 133. helyén álló spanyol Paula Badosa Gibárt ellen. 
A spanyol játékos kezdte jobban a mérkőzést. 2:0-ra elhúzott, ám Arn rögtön egyenlített, majd a rövidítésben hozta az első játszmát. A második szettben még csak epizódszerep sem jutott az Australian Openen főtáblás Badosa Gibertnek, 6:0-ra ugyanis a magyar versenyző győzött, és 2:0-ra hozta a mérkőzést.
Igazából nem tudtam, hogy mire számítsak, mivel tegnap láttam a lányt teniszezni és tényleg nagyon jól teniszezik. Van köztünk háromszáz ranglista hely. Meg voltam lepődve, hogy a második szett ilyen könnyen ment
- nyilatkozta a világranglista 443. helyezett Arn Gréta, aki szerint spanyol ellenfeléből sokat kivett az előző napi Nagy Adrienn elleni mérkőzés.
Bárcsak minden héten WTA-versenyen tudnék szerepelni. Sajnos, a ranglistám még nem engedi meg, de ez a pár pont, amit hozzá szereztem, szerintem segíteni fog, hogy kisebb WTA-versenyeken tudjak majd részt venni
- tette hozzá. 
 
Stollár Fanny és Bondár Anna szabadkártyát kapott, így Arnnal együtt három magyar kezdi meg szereplését kedden a BOK Csarnokban zajló WTA-torna főtábláján.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ