Cropped landscape
Sport
Itthon is a győzelem a cél az oroszok ellen
2019-02-1816:01
A tét a csoportelsőség. Amennyiben Märcz Tamás csapata újra legyőzi az orosz válogatottat, úgy biztosan selejtezőcsoportja élén végez.Vízilabda-válogatottunk Győrben készül a feladatra, úgy, hogy a szövetségi kapitánynak három játékost is kellett cserélnie eredeti keretében. 
Sérülések miatt az utolsó pillanatban került be több játékos is a keretbe. Sedlmayer Tamás szerint az emberelőnyös helyzetek jó kihasználása is a mérkőzés kulcsa lehet.
Kint még feltűnő volt a hat, az ötös lefordulásoknak a jó kihasználása, jó arányú kihasználása. Úgyhogy szerintem, ha ezeket itt is meg tudjuk valósítani és rájuk tudjuk erőltetni ezt a játékot, amit mi szeretnénk játszani, akkor nem lehet gond
- nyilatkozta Sedlmayer Tamás az Echo Televíziónak. 
 
Idén három fronton igyekszik helytállni a magyar csapat. Az Európa-Kupában, a Világligában és a világbajnokságon. Nagy Ádám szerint a nyári csúcsforma előtt ez egy jó felkészülési állomás.
Gyakran cserélődik a csapat, de nyilván ez jó felkészülés. Azért erős ellenfelekkel, ugye láttuk itt a németekkel is, most az oroszok is. Úgyhogy abszolút jó felkészülésnek tekinthető, igen
- fogalmazott Nagy Ádám. 
 
Kedden 17 órakor a győri Aqua Központban játszik Európa Kupa- és Világliga-selejtezőt a magyar férfi vízilabda-válogatott Oroszország ellen. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ