Cropped landscape
Sport
Kecskeméten készül a férfi kosárlabda-válogatott
2019-02-1820:52
A férfi kosárlabda-válogatott megkezdte felkészülését Kecskeméten az utolsó két világbajnoki selejtező mérkőzésére. Ivkovics Sztojan együttesének február 22-én, pénteken Olaszország otthonában, míg három nappal később hazai pályán, Horvátország ellen kell győznie a továbbjutás reményében. 
Két nehéz ellenfél vár a magyar kosárlabda-válogatottra a következő egy hétben. Vojvoda Dávidék 15 ponttal jelenleg a negyedik helyen állnak csoportjukban, így a magyar csapat csak akkor jut ki a 2019-es kínai világbajnokságra, ha mindkét mérkőzését sikerrel veszi. Ezt Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány is tudja.
Valahol ott vagyunk, hogy van esélyünk továbbmenni Kínába. A magyar kosárlabdában ez a helyzet nem volt eddig. Nyilvánvaló az olaszok, meg a horvátok ellen nem mi vagyunk a favoritok. Csak nyilvánvaló, aki ismeri ezt a válogatottat, 7-8-éve sose adja fel. Úgyhogy a kettő meccsen a célunk a győzelem
- mondta Ivkovics Sztojan.
 
A magyar férfi kosárlabda-válogatott február 22-én, pénteken Olaszország otthonában lép pályára, majd három nappal később február 25-én Szombathelyen, Horvátország csapatát fogadja.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ