Cover
Sport
Két játékost igazolna a Szolnok
2019-02-1812:11
Két játékost mindenképpen igazolna a héten a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata. A kupagyőztes együttesből az elmúlt időszakban hárman is komolyabban megsérültek, akik közül valószínűleg csak a válogatott Kovács Péter térhet vissza ebben a szezonban. 
Így ünnepelte szurkolóival szombaton a Szolnok története nyolcadik kupagyőzelmét. Az Olaj a győri döntőben 92-83-ra nyert a szombathelyi Falco ellen. Ám nagyobb fiesztára csak később kerül sor.
Jönnek a válogatott mérkőzések, a válogatott játékosaink pedig egyből a mérkőzés után egy pici, helyi ünneplés után - nyilván koccintottunk egyet - mentek is a válogatottba
- mondta Báder Márton, a Szolnoki Olaj technikai igazgatója.
 
A válogatott most pénteken és jövő hétfőn két kulcsfontosságú világbajnoki selejtezőt játszik. Közben a szolnoki vezérkar azon dolgozik, hogy pótolják a komoly sérülést szenvedett Jaylin Airington-Kovács Péter-Sztrahinja Milosevics hármast.
Nem egyszerű, ráadásul ilyenkor nagyon kevés a szabad játékos. Rajta vagyunk és most igazából erről szól a napunk mind a 24 órája. Nagyon szép feladat. Péntek délig ezt meg kell oldanunk, de nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog!
- tette hozzá Báder Márton.
 
Ebben a szezonban valószínűleg csak Kovács Péter térhet vissza, ő is legjobb esetben két hónap múlva.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ