Cropped landscape
Sport
Sorsdöntő mérkőzések előtt a kosárlabda-válogatott
2019-02-1916:06
Olaszország, majd Horvátország. Ezt a két akadályt kell sikeresen vennie a magyar férfi kosárlabda válogatottnak, hogy legyen esélye ott lenni a világbajnokságon. A csapat sorsa nemcsak a saját kezében van, de két győzelemmel kedvező helyzetbe kerülne. 
Sorsdöntő mérkőzések előtt áll a magyar férfi kosárlabda-válogatott. Előbb Olaszországgal, majd Horvátországgal csap össze a csapat, és amennyiben szeretne kijutni a világbajnokságra, mind a két meccsét meg kell nyernie. Ez nem ígérkezik azonban könnyűnek, főleg ha számításba vesszük, hogy az első mérkőzésen mind a két ellenféllel szemben alulmaradt a magyar válogatott. Igaz, szoros mérkőzéseken, a horvátoktól idegenben öt, míg a az olaszoktól itthon hat ponttal kaptak ki.
Pénteken egy élet-halál mérkőzés jön, nincs más választásunk, tehát nem is számolgatunk, sőt kell számolgatni, tehát az egy pont nem elég. Legalább 7 ponttal meg kell verni az olaszokat, ami szerintem egy borzasztó nehéz feladatnak ígérkezik. Egy jó csapatról van szó, attól függetlenül, hogy két meghatározó játékosuk nem lesz
- nyilatkozta riporterünknek Vojvoda Dávid, a kosárlabda-válogatott játékosa.
 
Az Olaszország - Magyarország mérkőzést pénteken 20:15-től rendezik Vareseben. A horvátok ellen pedig jövő hét hétfőn lép pályára a válogatott. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ