Cropped landscape
Sport
Kétgólos előnyben a Fradi
2019-02-2020:49
1-0-ra győzött a Fradi. A második félidőre sokkal jobban felpörögtek a zöld-fehérek, ennek pedig meg is lett az eredménye: az 54. percben Lanzafame talált be, így csapata egygólos előnyből várhatja a visszavágót.
Már a 25. percben hatalmas helyzetbe került a zöld-fehér mezben játszó Ferencváros. Varga Roland ügyes csel után tálalt nagyszerűen Böde elé, aki ziccerben hibázott. Innentől kezdve a hazai együttes szépen lassan átadta teret a Kisvárdának, amely folyamatosan próbált helyzeteket kialakítani. A félidő vége előtt aztán a vezetést is megszerezhették volna a szabolcsiak: Ilic verte meg egy az egyben Dvalit, ám lövésénél Dibusz nagyot védett, így - nem véletlenül - a hazai közönség már háromnegyed hétkor ébresztőt fújt a Ferencvárosnak. 
 
A második félidőben aztán ritmust váltottak a zöld-fehérek és az 54. percben Leandro szabadrúgása ugyan a kapufára vágódott, a kipattanóra viszont Lanzafame reagált a leggyorsabban, így megszerezte a vezetést a Fradinak. A hajrában Sigér találta el a felsőlécet, majd nem sokkal később Lanzafame szöglete Bödét találta meg, aki ezúttal nem hibázott, így Ferencváros- Kisvárda 2:0.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ