Cropped landscape
Sport
Megizzadt a Vidi a Taksony ellen
2019-02-2017:18
A vártnál jobban megizzadt a fehérvári csapat az NB3-as Taksony otthonában, és Armin Hodzic hajrában szerzett találatával nyerte meg a mérkőzést. 
Az első félidőben több lehetősége is lett volna a gólszerzésre a piros-kékben játszó MOL Vidinek, ám hiába rohamozta a fehérvári együttes folyamatosan a Taksony kapuját, a helyzeteit nem tudta értékesíteni. Az első nagy lehetőséget a 25. percben Nikolov hagyta ki, ezután ismét a macedón próbálkozott sikertelenül. A folytatásban Huszti és Futács felváltva próbálták megszerezni a vezetést, ám ez sehogy sem jött össze. Így a második félidőre döntetlennel fordultak a csapatok. A játék képe a folytatásban sem változott, a székesfehérvári együttes folyamatosan bombázta a hazai kaput. A mérkőzés első góljára azonban egészen a 78. percig kellett várni: egy taksonyi szöglet után megindult a Vidi és a nagy rohanás végén a csereként beálló Hodzic talált be.
Aki kint volt a mérkőzésen és látta ezt a mérkőzést, azért azt láthatta, hogy mennyi helyzetet dolgoztunk ki és mennyit is hagytunk ki. Azt gondolom, végig uraltuk a mérkőzést, egy-egy lehetőségecske volt csak az ellenfél részéről. Szerintem nem volt a legkönnyebb a pálya sem, de előnnyel mehetünk a folytatásra, úgyhogy ez mindenképpen örömteli
- nyilatkozta Juhász Roland az Echo TV-nek.
 
A mérkőzésen több találat már nem született, így Taksony-Vidi: 0-1, a székesfehérvári együttes így minimális előnyből várja a visszavágót.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ