Cropped landscape
Sport
Idegenben győzte le a Kazincbarcika a kupagyőztest
2019-02-2110:19
röplabda
A Magyar Kupa-győztes Kecskemét kikapott hazai pályán a bajnoki címvédő Kazincbarcikától, a férfi röplabda Extraligában. A vendégek négy szettben nyertek. 
A hétvégén Magyar Kupa-győztes Kecskemétnek nem sikerült felpörögnie a mérkőzés elejére. A vendégek könnyedén húzták be az első szettet 25-14-re. A második játszmában is sokáig a Kazincbarcika vezetett, ráadásul két szettlabdájuk is volt a vendégeknek, majd a Kecskemét is lezárhatta volna a játékrészt. Végül ez egy izgalmas végjátékot követően sikerült a hazaiaknak. A 30-28-as maratoni játszma után újra a Barcika percei következtek és a harmadik felvonást is 25-14-re nyerték. A folytatásban is a vendégek domináltak, és jobban bírták a hajrát. A zárófelvonást 25-23-ra, a mérkőzést 3-1-re nyerte meg a Kazincbarcika. 
Igazából nekünk ez a játékunk, hogy dominálunk szervákkal, abból könnyebben védekezünk. Eddig is megvolt ez, csak a kontratámadásaink nem sültek. Abban őröltek fel minket, hogy védekeztünk és áttettük a labdát. Most már azért magunkra találtunk, kezdünk visszatalálni arra a bizonyos útra
- nyilatkozta Németh Szabolcs, a Vegyész játékosa az Echo TV-nek.
 
A Kazincbarcika ezzel a győzelemmel feljött a harmadik helyre az Extraligában, a Kecskemét viszont visszacsúszott a negyedik pozícióba.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ