Cropped landscape
Sport
Megszerezné első győzelmét a Volán
2019-02-2122:11
Pénteken a Vienna Capitals, vasárnap a Salzburg lesz az ellenfele az Alba Volán jégkorongcsapatának. Az osztrák jégkorongligában felsőházba jutó fehérváriak eddigi három mérkőzésükből mindhármat elveszítették a középszakaszban, most már elindulna felfelé az együttes. 
Nem indult jól a középszakasz a Fehérvár AV19-nek, a Graz, a Klagenfurt és a Bolzano ellen is vesztesen hagyta el a jeget a magyar csapat. A fehérváriak kapusa szerint a szezon ezen szakaszában már nincs könnyű ellenfél.
A legjobb 6 csapat között vagyunk. Ez azt is jelenti, hogy minden találkozón jó csapattal játszunk. Fontos lesz, hogy tartani tudjuk a ritmusukat és az intenzitásukat és odafigyeljünk a védekező harmadban. A másik oldalon pedig be kell lőni a helyzeteket
- mondta Mac Carruth.
 
A Fehérvár soron következő két ellenfele közül a Vienna Capitals eddig veretlen a középszakaszban, a Salzburg viszont szintén nyeretlenül áll az ötödik helyen. Mivel a felsőházba korábban már bejutott az AV19, így a középszakaszbeli eredmények csupán a rájátszás párosítását befolyásolják.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ