Cropped landscape
Sport
Revansra készül a Ferencváros a Puskás Akadémia ellen
2019-02-2116:19
A Ferencváros labdarúgó-csapata az OTP Bank Liga 22. fordulójában azt a Puskás Akadémiát fogadja, amelytől ősszel 1-0-s vereséget szenvedett. Természetesen a zöld-fehérek szeretnének visszavágni az októberi vereségért. Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője kiemelte, szükségük van a szurkolók támogatására is a győzelemhez. 
A két csapat már találkozott egymással ősszel, akkor a Puskás Akadémia 1-0-ra nyert Hegedűs emlékezetes góljával. Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője szerint októberben nem érdemeltek vereséget, így most szeretnének visszavágni a felcsúti együttesnek.
Az őszi találkozó óta már új edzője van a Puskás Akadémiának, úgyhogy abból nem érdemes kiindulni. Azóta sokat változott a csapatuk is, legyőzték legnagyobb riválisunkat, a Vidit, ez pedig mindenképp jelzésértékű. Azt gondolom, hogy az őszi találkozón nem érdemelték meg a győzelmet. Természetesen hétvégén szeretnénk visszavágni nekik
- nyilatkozta Rebrov az Echo Tv-nek.
 
A szerdai Kisvárda elleni Magyar Kupa mérkőzésen a zöld-fehér szurkolók elégedetlenségüket fejezték ki a csapat játékával kapcsolatban.
Nagyon fontos, hogy jó legyen a kapcsolatunk a szurkolókkal, de meg kell érteniük, hogy nem vagyunk Manchester United és Barcelona. Nem tudunk minden mérkőzésen dominálni. Szeretnénk kérni a szurkolók türelmét és mindent megteszünk a soron következő találkozón
- zárta mondandóját a vezetőedző.
 
Hogy mennyire sikerül mindent megtennie Rebrov együttesének a Puskás Akadémia ellen, az kiderül szombaton 17 órától a Groupama Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ