Cropped landscape
Sport
Stollár Fanny párosban elődöntős
2019-02-2115:36
Tenisz
Szetthátrányból fordítva győzött és ezzel bejutott az elődöntőbe Stollár Fanny a brit Heather Watson oldalán a BOK-csarnokban zajló keménypályás női tenisztorna páros versenyében. A magyar, brit kettős a Paula Kania, Jana Szizikova lengyel, orosz duót verte meg 1:6, 6:3, 10–4-re.
A sírból hozta vissza mérkőzést a fehérben játszó Stollár Fanny a brit Heather Watsonnal az oldalán, a Kania-Szizikova lengyel-orosz kettős ellen a budapesti WTA tornán. Stollárék az első játszmában egyszer sem tudták hozni az adogatásukat, így 6:1-re elvesztették a szettet, a folytatásban viszont háromszor is elvették Kaniáék szerváját, és 6:3-mal egyenlítettek, így következhetett a szuper tie-break.
 
A magyar, brit kettős 4–0-val kezdett, majd 8–1-re is elhúzott és végül a második meccslabdáját kihasználva 10–4-re győzött.
Nem hiszem, hogy a 6:1 az azt mutatja, ami az eredmény volt. Négy noedet buktunk, ezért is látszott ilyen simának a szett, azok nagyon fontosak voltak, ezért is tudtuk a második szettet hozni, így sokkal agresszívebben játszottunk és a noedeket is tudtuk hozni
- mondta Stollár Fanny.
 
Stollárék a montenegrói, új-zélandi kettőssel, vagy a másodikként kiemelt román, kazah duóval találkoznak az elődöntőben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ