Cropped landscape
Sport
A Magyar Parasport Napja
2019-02-2213:04
Parasport
Február 22-e a Magyar Parasport Napja. Dr. Szabó Tünd,e sportért felelős államtitkár, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke és Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke egykori paralimpiai bajnokok kíséretében megkoszorúzták az olimpiai parkban a magyar paralimpiai bajnokok márványtábláját. 
A második Magyar Parasport Napján Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke megkoszorúzta az olimpiai parkban a magyar paralimpiai bajnokok márványtábláját. 
A fogyatékkal élő sportolókat ünnepeljük, és egy méltó napot adunk nekik, hiszen, hogy ha ezen a napon egy kicsit felhívjuk a figyelmet a fogyatékkal élők sportolásának a fontosságára, akkor biztos vagyok benne, hogy az év más napján is figyelmesebbek leszünk a fogyatékkal élőkre
- nyilatkozta Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár
 
A mai napon az iskolákban érzékenyítő és interaktív osztályfőnöki, valamint rendhagyó testnevelés órákat tartanak országszerte, ahol a gyerekek kipróbálhatják a fogyatékkal élő sportolók sportágait is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ