Cropped landscape
Sport
Helló, Tenisz! Szeles Mónikával
2019-02-2213:13
Tenisz
Újra Budapesten van Szeles Mónika. Az egykori világelső vajdasági teniszező tavaly az Év Sportolója Gála díszvendége volt, most pedig a budapesti WTA-torna helyszínén gyerekeknek tartott teniszoktatást.
Nem akármilyen tanára volt a budapesti általános iskolák tanulóinak a "Helló, Tenisz!" elnevezésű iskolai nyílt napon. A kilencszeres Grand Slam-győztes játékos tavaly ilyenkor még estélyiben adta át az Év Sportolója Gálán az év legjobb női sportolója díját, most viszont azért látogatott Budapestre, hogy gyerekeknek mutassa meg a tenisz alapjait. A magyar tenisz nagykövete mindig szívesen foglalkozik lelkes fiatalokkal.
Fantasztikus érzés megint itt lenni a "Helló, Tenisz!"-en, megint Budapesten, gondolom, nekem, mint öreg teniszező, most már az a fontos, hogy visszaadjak a teniszben, és emlékszem, mikor ilyen korban voltam, mint ők, az óvodában, mikor kezdtem teniszezni. És ilyen korban fontos megnézni, ki a talent, és ki bír valóban profi teniszező lenni
- mondta Szeles Mónika, kilencszeres Grand Slam-győztes játékos
 
A Helló, Tenisz!-en Szeles Mónikán kívül több hazai top teniszezővel és nemzetközi sztárokkal is találkozhattak a diákok.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ