Cropped landscape
Sport
Behúzta a kötelezőt a Ferencváros
2019-02-2319:44
A Ferencváros a Puskás Akadémiát fogadta a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában. A Puskás ellen a második félidőben nem tűrt ellentmondást a Ferencváros. Negyedóra alatt három gólt is rúgott a Fradi, amely végül 4-0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen. 
Felejthető első félidőt játszott a zöld-fehér csíkos mezben futballozó Ferencváros a Puskás Akadémiával, igaz, kapufáig azért eljutott, és amúgy is csak az asszisztens téves beintésén múlt, hogy nem vezetett, hiszen Petrjak lövése után Sigér nem volt lesen. A szünet után viszont hirtelen két gól is született, előbb Petrjak javára kissé előzékenyen ítélt büntetőt Farkas játékvezető, ezt Gorriarán bevágta, majd Petrjak ugrott ki, alábökött a labdának, ami Bokrosról a kapufára, onnan pedig már a gólvonal mögé pattant, későn reagáltak a védők. Újabb tíz perc múlva Lovrencsics passzából Tokmac elegánsan belőtte a harmadikat is, és ezzel gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa. A hajrában még Szolnokit kiállították, majd a fehérorosz Szihnyevics is belőtte első ferencvárosi gólját: a Fradi pedig simán, 4-0-ra győzött.

Ezzel továbbra is hat pont előnnyel vezeti a táblázatot, miután az OTP Bank Liga 22. fordulójának további eredményei a következők:
 
Mol Vidi - Haladás 1-0
Újpest - Diósgyőr 5-0
Paks - Debrecen 2-1
Mezőkövesd - Kisvárda 2-2.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ