Cropped landscape
Sport
Szexbotrányba keveredett a Patriots tulajdonosa
2019-02-2313:05
A Super Bowl után, három hete még Amerika hőse volt, most pedig első számú közellenség. Robert Kraft, a New England Patriots tulajdonosa szexbotrányba keveredett. A 77 éves bostoni milliárdos klubtulajdonos ellen egy floridai tengerparti városban, Jupiterben emberkereskedelem és prostitúció ügyében emeltek vádat.
A Hazafiak első embere állítólag több alkalommal is igénybe vett prostitúciós szolgáltatásokat egy floridai masszázsszalonban. A rendőrség állítja, hogy erre bizonyítéka is van videófelvételek formájában. A hatóságok több mint nyolc hónapja nyomoznak egy prostitúciós lánc után, az ügyben eddig több mint 200 embert helyeztek vád alá, és köztük van Kraft is.
 
Robert Kraft és a New England Patriots szóvivője természetesen cáfolta a vádat, hogy a klub tulajdonosa bármiféle törvényellenes cselekedetben vett volna részt, ám mivel jogi ügyről van szó, a továbbiakban nem kommentálhatják az ügyet.
 
Kraft 1994-ben 172 millió dollárért vásárolta meg a Patriotsot, amely az NFL meghatározó csapatainak egyike lett. Azóta tíz alkalommal játszott döntőt, amit
hatszor meg is nyert. Kraft bár vállaltan a Demokrata Párt híve, jó barátja és támogatója Donald Trump republikánus elnöknek is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ