Cropped landscape
Sport
Stollárék kikaptak a döntőben
2019-02-2420:15
Tenisz
A Stollár Fanny, Heather Watson páros vereséget szenvedett a budapesti keménypályás női tenisztorna döntőjében. A magyar, brit kettős döntő rövidítésben kapott ki az orosz Alekszandrova, Zvonarjova duótól. 
A címvédő Stollár Fanny, Heather Watson oldalán már a mérkőzés elején elveszítette az adogatását, de sikerült egyből visszabrékelnie. A játszma végén Zvonarjováék ismét a legjobbkor brékeltek és 6:4-gyel behúzták a szettet. A folytatásban Stollárék beleerősítettek és 3:0-ra elléptek. Innen még felzárkózott az orosz kettős, de végül a magyar-brit páros 6:4-gyel egyenlített. A mindent eldöntő rövidítésben 4-4-ig együtt haladtak a felek, de az oroszok 8-5-re elhúztak, és innen már nem engedték ki a kezükből a győzelmet, így végül szoros csatában, 6:4, 4:6, 10–7-es sikert arattak.

Az eredmény is iszonyú szoros volt, akár a másik irányba is dőlhetett volna. Nagyon kellemetlen játékot játszottak és többet kellett volna nekünk mozogni és agresszívabbnak lenni - mondta riporterünknek a mérkőzés után Stollár Fanny.
 
Nem sikerült tehát a címvédés, Stollár pedig már hétfőn pályára lép a 125 ezer dollár összdíjazású, Indian Wells-i kemény pályás torna első fordulójában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ