Cropped landscape
Sport
Kész a válogatott programja
2019-02-2518:28
Kihirdette a magyar férfi jégkorong-válogatott felkészülési programját a jégkorong szövetség. A divízió 1/A-s vb rajtjáig többek között olimpiai és világbajnok ellenfél ellen is jégre lépnek a mieink. 
Svédország is szerepel a magyarok felkészülési menetrendjében. A válogatott március 18-án kezdi meg a felkészülést. Az edzőtáborok mellett ismét rendkívül erős csapatokkal találkozik majd Jarmo Tolvanen együttese.
Szokásunk, hogy minél erősebb csapatokkal szeretnénk játszani minél több meccset, mérkőzést. Úgyhogy minden évben megpróbálunk megkeresni valami erős csapatot. Idén sikerült a svédeket meggyőzni arról, hogy ha eljönnek Magyarországra, akkor olyan körülményeket tudunk nekik teremteni, ami az ő korai felkészülési szakaszukba megfelelő, hiszen ők is egy vb-re készülnek
- mondta Egri Gergely, a Magyar Jégkorong Szövetség sportigazgatója.  
 
Az olimpiai és világbajnok svédek mellett a lengyelekkel kétszer, a szlovénokkal egyszer játszunk idehaza, míg a tavaly az elit-vb-re feljutó két válogatottal, Nagy-Britanniával és Olaszországgal Angliában mérkőzik meg a csapat az április 30-i vb-nyitány előtt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ