Cropped landscape
Sport
Sima hazai győzelmek
2019-02-2620:23
Hétvégi Bajnokok Ligája kötelezettsége miatt ma este játszotta le soros bajnoki mérkőzését két férfi élcsapatunk. A Szeged az FTC-t fogadta és győzte le 39-30-ra,míg a Veszprém a DVTK-Egert látta vendégül. 
Jól tartotta magát a mérkőzés elején a fehér mezes Eger a jóval esélyesebbnek tartott Telekom Veszprémmel szemben. A bakonyiakat hátráltatta az a tényező is, hogy a mérkőzés elején megsérült Sterbik Árpád, így a fiatal Palasics Kristóf került a helyére. Bár a Veszprém szerezte meg a vezetést, 7 perc után még 4-4 volt az állás. Nem sokkal később azonban a vezetést is átvették a hazaiak, sőt hamar háromgólos előnyt alakítottak ki. A szünet előtt még belehúzott a Veszprém és végül 6 gólos előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. 
 
A második játékrészben a differencia azonban csak tovább nőtt: érkezett Mahé, Blagotinsek, Gajic és a többiek, 10 perc után már 26-20 volt az állás. A bakonyi henger folyamatosan olajozottan működött, nem állt le és végül szezoncsúcsot jelentő 45 gólt dobott a Veszprém, így a végeredmény Telekom Veszprém - DVTK Eger 45:31.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ