Cropped landscape
Sport
Ételt osztottak az FTC sztárjai
2019-02-2719:21
Több száz rászoruló részére osztottak ételt a Ferencvárosi Torna Club sztárjai, és az Ökumentikus Segélyszervezet önkéntesei. A rászorulók találkozhattak a magyar bajnoki listavezető labdarúgócsapattal, a világbajnok birkózó Bácsi Péterrel és a Verrasztó-testvérekkel is. 
Háromszáz meleg ételt és teát osztottak ki a Ferencváros élsportolói a rászorulóknak a Groupama Aréna előtt. Az ételosztáson olyan sztárok vettek rész, mint a világbajnok birkózó Bácsi Péter, az FTC labdarúgó csapata és az Európa-bajnok úszó, Verrasztó Dávid, valamint testvére, Verrasztó Evelyn, akik az ételek kiosztása mellett lelkesen beszélgettek a rászorulókkal. Sőt, a legkisebbeket még meg is etették a sportolók.
Nagyon jó érzés segíteni olyan embereknek, akik rászorulnak erre. Nekem ez már a második alkalom, hogy egy ilyen kezdeményezésben rész vehetek és mindig örömmel jövök
- mondta riporterünknek Verrasztó Evelyn, Európa-bajnok úszó.
 
A Magyar Ökumenikus Szervezet 2014-ben kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal stratégiai megállapodást, így az évben több jótékonysági eseményt is rendeznek majd.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ