Cropped landscape
Sport
Női Magyar Kupa: nyolcas döntő Győrben
2019-02-2716:34
Holnap kezdődik és szombatig tart a győri Széchenyi István Egyetemi Csarnokban a nyolcas döntő a női kosárlabdázók Magyar Kupájában. A házigazda győriek a favorit Sopron ellen játsszák a negyeddöntőt.
Gőzerővel készül a CMB Cargo – UNI Győr a csütörtökön rajtoló női kosárlabda kupa nyolcasdöntőre. A győrieknek a Sopront kellene legyűrni a négybe jutásért.
A kuparendszer az mindig kicsit más, mert egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Gyakorlatilag kicsit a szabályok is másak: nincsen U20-as szabály, lehet 4 légióssal a pályán játszani. Úgyhogy, hogy ez kinek fog kedvezni, kinek nem, azt majd meglátjuk a kupán, de mindenképpen egy kicsit más lesz. És remélem, hogy nekünk fog kedvezni
- mondta Raksányi Krisztina, a CMB Cargo-UNI Győr játékosa.
 
Győrben négy évvel ezelőtt volt utoljára női kupadöntő, idén azonban néhány héten belül már a második nagy tornának ad otthont a város.
Két hete lezajlott a férfi magyar kupa döntő szintén itt Győrben és ott is jól vizsgázott mindenki a szervezésből. Nagyszerű mérkőzések voltak. Bízom benne, hogy így lesz ez a mostani Magyar Kupa női döntőn is. Azt gondolom, hogy készen állunk, hogy holnap elkezdődjön az idei kupadöntő
- nyilatkozta Halm Roland, a CMB Cargo-UNI Győr sportigazgatója.
 
A nyolcas döntő csütörtök délutántól egészen szombatig tart a győri egyetemi csarnokban. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ