Cropped landscape
Sport
Davis jövőre is marad Veszprémben
2019-02-2813:30
Eldőlt, jövőre is David Davis lesz a Telekom Veszprém vezetőedzője. A vezetőség rendkívül elégedett az utóbbi időszak eredményeivel és úgy látják, hogy a Veszprém által mutatott játék is egyre jobb, így a 2019-20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest.
Hivatalossá vált, hogy a David Davis szerződésében szereplő plusz egy évre vonatkozó opció lehívásra kerül a Telekom Veszprém által, így a 2019/20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest. David Davis 2018 októberében vette át a csapat vezetőedzői székét, azóta pedig szárnyal a Veszprém.
Azt gondolom, hogy 16, zsinórban lehozott győzelem azok után a nem túlságosan sikeres sorozat után, amit bemutattunk korábban, az ékes példája annak, hogy jó úton vagyunk. Az edző jó munkát végez, és ezen az úton kell tovább haladnunk
- mondta Csík Zoltán, a Telekom Veszprém Handball ZRT. vezérigazgatója
 
David Davis nagyon örül a hosszabbításnak.
Úgy érzem, hogy nem is lehetnék boldogabb. Minden remekül alakul, amióta itt vagyok Veszprémben. Számomra nagyon fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal és elégedettek legyenek velem. Szerintem jó irányba haladunk. A célom természetesen az, hogy ezt folytassuk. Szeretném megköszönni a játékosoknak, a vezetőségnek és a szurkolóknak is, hogy segítik a munkámat.
A Veszprém közben utolsó csoportmérkőzésére készül a Bajnokok Ligájában, amelyet szombaton, 17:30-kor a Kielce otthonában játszik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ