Cropped landscape
Sport
Tisztázták a válogatott vízilabdázókat
2019-02-2817:52
Megszüntette nyomozását a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a volt válogatott vízilabdásokat nemi erőszakkal vádoló kislány ügyében, számolt be róla a Magyar Nemzet. A vizsgálat bebizonyította, hogy nem történt bűncselekmény. Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt már a kezdetektől fogva hangoztatta, hogy nem követték el azt, amivel megvádolta klubjuk egykori sportolója őket. 
Nem fogunk örülni akkor se, hogyha kiderül a mi igazunk, mert senkinek nem jó ez az ügy. Legkevésbé a kislánynak, mert borzasztó tortúrán megy keresztül
- ezt még szeptemberben nyilatkozta az Echo TV-nek Kósz Zoltán, olimpiai bajnok vízilabdázó.

A korábbi kapus már akkor elmondta, hogy nem történt semmi köztük és a kislány között, ezért nincs mitől tartaniuk. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Nemzet kérdésére közölte, hogy az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és mivel nem történt bűncselekmény, így a nyomozást lezárták.
 
Nem zárható ki, hogy a két sportolót üzleti ellenfeleik próbálták lejáratni. Kószék polgári eljárásban sérelmi díjat kérnek azoktól, akik a rossz hírüket keltették.


A témával kapcsolatban korábbi cikkünket a következő linken olvashatják: https://www.echotv.hu/hirek/2018/09/18/nem-kerestek-meg-a-rendorok-a-vizilabdazokat
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ