Cropped landscape
Sport
A Tatabánya bravúros döntetlent ért el a Hannover otthonában
2019-03-0319:01
Drámai végjáték után a Tatabánya 27-27-es döntetlent játszott a Hannover otthonában az EHF Kupa csoportkörének 4. fordulójában. Vladan Matic együttese négy mérkőzés után így öt ponttal áll, és továbbra is jó esélye van a továbbjutásra.
Végletekig kiélezett mérkőzést játszott a Tatabánya a német Hannover otthonában az EHF Kupában. A fekete mezes magyar csapat a mérkőzés elején 1-1 góllal vezetett ugyan, az első félidő közepén azonban a hazaiak három találattal, 11-8-ra is elléptek. Ezt követően Vladan Matic együttese egymást követő négy góllal 12-11-gyel fordított, a németek viszont továbbra sem hagyták magukat, így a szünetben az állás 14-14-es döntetlen volt.

A fordulás után sem bírt egymással a két csapat. 21-21-es döntetlennél ugyan a Tatabánya még egy utolsó rohammal 25-22-re ellépett, a Hannover viszont a lefújásig fokozatosan csökkentette hátrányát, kiegyenlített, majd a hajrában 27-26-nál újra előnyben volt. Ám tíz másodperccel a vége előtt Rosta Miklós góljával egyenlített a Tatabánya, így a mérkőzés 27-27-es döntetlennel zárult.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ