Cropped landscape
Sport
Pergel és Szudi a magyar bajnok
2019-03-0320:57
Asztalitenisz
Vasárnap az egyéni döntőkkel zárult az asztaliteniszezők országos bajnoksága Budapesten. A nőknél Pergel Szandra, a férfiaknál Szudi Ádám diadalmaskodott. 
A hölgyek döntőjében párostársak mérkőztek az aranyért. Pergel Szandra és Madarász Dóra párharcát ezúttal kisebb meglepetésre előbbi nyerte 4-2-re.
Itt most nagyon össze kellett szedni fejben és nagyon pontosan megjátszani a taktikát, de nagyon örülök, hogy nyertem, mert már nagyon rég vertem őt meg, meg magyar bajnokságot is régen nyertem
- nyilatkozta Pergel Szandra a döntő után.
 
A férfiaknál Szudi Ádám az elődöntőben búcsúztatta a tavalyi bajnok Majorost, a döntőben pedig Ecseki Nándor nem jelentett gondot neki. Tükörsimán 4-0-ra nyerte a finálét.
Jól játszottam az elejétől kezdve, megnyertem az első két szettet. Ez adott egy plusz lökést, és ezt a lendületet végig tudtam vinni, úgyhogy úgy gondolom, hogy emiatt lett 4-0 ez a mérkőzés
- értékelt a finálét követően Szudi.
 
Az országos bajnokság befejeztével nemsokára ismét szurkolhatunk Magyarország legjobbjainak, hiszen Budapest ad otthont a világbajnokságnak is április 21-e és 28-a között.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ