Cropped landscape
Sport
A második hely a cél a csoportban
2019-03-0416:11
Visszavágásra készül a magyar női vízilabda-válogatott az olaszok ellen. Ha nyer a magyar csapat, akkor biztosan meglesz a csoportban a második hely az Európa-kupában és a világligában. Az olaszok elleni meccset holnap 18:30-kor játsszák Szentesen. 
A decemberi, veronai mérkőzésen 13-12-re nyert az olasz válogatott. Bíró Attila szövetségi kapitány csapata visszavágásra készül.
Az kell, hogy holnap megverjük az olaszokat akármilyen módon, ez a cél. Ez volt Veronában is egyébként tavaly decemberben, egy elég bosszantó mérkőzésen, ahol szerintem a mérkőzés nagyobb részében jobban játszottunk az olaszoknál, de ők kihasználták a hazai pálya előnyét és picivel rutinosabbnak tűntek
- mondta riporterünknek Bíró Attila.
 
Az együttes sokat fejlődött a tavalyi évhez képest.
Tavaly ilyenkor a hollandok simán megvertek minket itthon 5 góllal egy Világliga selejtezőn. Hollandiában is oda-vissza kikaptunk. Azért most már itt, januárban megmutattuk, hogy őket is le tudjuk győzni, akár idegenben, akár az otthonukban is. Bízom benne, hogy az olaszok ellen sem vallunk szégyent
- folytatta a szövetségi kapitány.
 
Ha a magyar csapat kedden Szentesen legyőzi az olaszokat, akkor biztosan meglesz a csoportban a második hely az Európa-kupában és a világligában is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ