Cropped landscape
Sport
Gólzáporos Lyon győzelem
2019-03-0413:31
Gólzáporos győzelmet aratott a Lyon a francia labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Az Olympique 5-1-re ütötte ki a Toulouse-t. A Marseille pedig rangadót nyert, mivel 2-0-s sikert aratott a Saint-Étienne ellen.
Már a 10. percben megszerezte a vezetést a fehér mezes hazai Lyon a Toulouse ellen, Depay parádés gólt szerzett. 1-0. Nem sokkal később Dossevi csent labdát az Olympique tizenhatosánál és remekül lőtt Lopes kapujába. 1-1. Az első félóra elteltével aztán Reynet kapus nézte el Traoré középre tekert labdáját, így már ismét a Lyonnál volt az előny. Aztán szinte rögtön Fekir mutatott be egy pazar cselt, majd Cahuzac vágta fel a tizenhatoson belül, így jöhetett egy hazai büntető, amit a sértett váltott gólra. Ez volt a támadó kilencedik találata a bajnokságban. A 67. percben Dembélé volt sokkal gyorsabb a védőjénél és már meg is született a negyedik hazai gól, amit szinte azonnal követett egy újabb találat a lyoni csatártól, aki szintén kilencedszer volt eredményes a bajnokságban. A végeredmény Lyon-Toulouse 5-1.
 
A hazaiak harmadikok, a vendégek tizenötödikek a Ligue 1-ben, ahol a fehér mezes Marseille hazai pályán már a 6. percben megszerezhette volna a vezetést a Saint-Étienne elleni rangadón, ám Balotelli próbálkozását itt még védte Ruffier kapus. A 12. percben azonban az olasz támadó egy akrobatikus mozdulattal már nem hibázott, 1-0 az OM-nek. Jöhetett is gólörömként a csoportos szelfi. Nem sokkal később Ocampos lövését Debuchy hárította kézzel, apró szépséghiba, hogy ő hátvéd. A megítélt büntetőt Thauvin vágta a kapuba, már 2-0. Ez is maradt a végeredmény. A két csapat így helyet cserélt a tabellán, a Marseille 4., a Saint-Étienne 5.  
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ