Cropped landscape
Sport
A JYSK kiemelten támogatja a Telekom Veszprémet
2019-03-0514:39
A Telekom Veszprém csapata újabb támogatóra számíthat. Dán játékosainak köszönhetően július 1-től a bakonyiaknak új kiemelt támogatója lesz.
Új támogató ékezett a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatához. A dániai székhelyű nemzetközi kiskereskedelmi lánc a Jysk, a Magyar Kézilabda Szövetséggel már több éve együttműködik és egy klubcsapatot is szerettek volna bevonni a támogatottak körébe. A csapatnak pedig René Toft Hansen és Rasmus Lauge Schmidt személyében két dán játékosa is van, így nem véletlenül esett a bakonyi csapatra a választás.
Mindig nagy megtiszteltetés számunkra, amikor egy új szponzor áll csapatunk mögé, hiszen ez az egyik legjobb visszajelzés arra vonatkozóan, hogy jó munkát végzünk a pályán és azon kívül egyaránt. Külön öröm számunkra, hogy nem csupán Magyarországon, de már Európában is elértük az ismertségnek, népszerűségnek és presztízsnek azt a fokát, hogy a JYSK magyarországi és dániai döntéshozói egyaránt komoly potenciált látnak abban, hogy a Telekom Veszprém együttesét támogassák.
- mondta Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

Az együttműködési megállapodás 2019. július 1-én lép életbe, célja, hogy a dán cég támogatása által újabb sikerekhez segítse a Telekom Veszprém együttesét.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ