Cropped landscape
Sport
Struff meglepte Zverevet
2019-03-1216:11
Tenisz
Jan-Lennard Struff két játszmában búcsúztatta a harmadik helyen kiemelt honfitársát, Alexander Zverevet az Indian Wellsben zajló kemény pályás tenisztornán. A nőknél a korábbi világelső Angelique Kerber viszont nehezen, de túljutott orosz ellenfelét. 
Jan-Lennard Struff pályafutása eddigi legnagyobb győzelmét aratta a kékben játszó Alexander Zverev ellen. A világranglista 55. az első játszmát 6:3-ra megnyerte, és a másodikban még pontosabb volt. Háromszor vette el Zverev adogató játékát és végül 70 perc alatt 6:3, 6:1-gyel búcsúztatta a harmadik helyen kiemelt teniszezőt. Struff ellenfele a kanadai Raonic lesz, aki szetthátrányból győzte le a selejtezőből érkezett amerikai Giront.
 
A nőknél a korábbi világelső Angelique Kerbernek viszont meggyűlt a baja az orosz Vihljancevával, a top 100-on kívüli játékos az első szettben ugyanis 6:3-ra győzött. A második játszmát Kerber nyerte 6:1-re, így következhetett a mindent eldöntő harmadik szett.
 
Itt a német már 5:1-re is vezetett, ám Vihljanceva 5:3-ra felzárkózott. A nagy lendület a hajrára azonban elfogyott, így végül Kerber jutott tovább.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ