Cropped landscape
Sport
A védekezést gyakorolja a Szeged a rangadóra
2019-03-1419:02
Győzelemre készül a MOL-Pick Szeged a Veszprém elleni vasárnapi rangadón. A listavezető szegedi csapat egész héten az ősi rivális ellen készült, főleg a védekezést gyakorolta az edzéseken. A játékosok hazai közönség előtt is bizonyítani akarják, hogy jelenleg ők legesélyesebbek a bajnoki címre. 
Ősszel 5 góllal tudott győzni a Szeged a Veszprém Arénában. A csapat hasonlóan jó eredményt vár a szegedi összecsapás során is.
Ugyanúgy készülünk igazából, mint az eddigi mérkőzéseinkre, mint a BL mérkőzésekre. Videóval és természetesen átbeszéljük azokat a dolgokat, amiket a meccsen szeretne látni a mester. A védekezésre fókuszálunk leginkább, úgyhogy ez lesz a legfontosabb a vasárnap folyamán
- nyilatkozta az Echo Tv-nek Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged játékosa. 
 
A MOL-Pick Szeged ugyan 9 ponttal elhúzott a Veszprémtől, de három meccsel többet is játszott, ezért fontos, hogy Szegeden is megszerezze a két pontot.
Nagyon nehéz meccset várok. Ugye ezek a meccsek azok, amiket mindenki vár a szezon elejétől. Most jönnek a tétmeccsek és biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó meccset fog látni a közönség
- mondta Marko Krivokapics másodedző.
 
Az összecsapás vasárnap 13:45-kor kezdődik az Újszegedi Sportcsarnokban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ