Cropped landscape
Sport
Világbajnokot és olimpiai bronzérmest legyőzve nyert Érdi Mária Palma de Mallorcán
2019-03-1415:02
Érdi Mária megnyerte a Mallorca Sailing Center Trofeát! A tokiói olimpiai kvótás magyar vitorlázó a Palma de Mallorcán megrendezett viadalon 53 vetélytársát utasította maga mögé a Laser Radial női olimpiai hajóosztályban.
Ez a viadal annak a Trofeo Princesa Sofia regattának az előversenye volt, amely hagyományosan az év első legfontosabb nemzetközi versenye Európában. A második olimpiájára készülő ifjúsági világ- és Európa-bajnok magyar vitorlásversenyző mögött az amerikai világbajnok, Railey Paige végzett ezüstérmesként, megelőzve a dánok riói bronzérmesét, Anne-Marie Rindomt.
Az igazi nagy megmérettetés a Trofeo Princesa Sofia lesz, de természetesen voltak nagy nevek a Mallorca Sailing Center Trofeán is. Az amerikai Paige Railey, a dán Anne-Marie Rindom és az ugyancsak amerikai Erika Reineke előtt sikerült végeznem, ami biztató a jövőre nézve
– értékelte saját teljesítményét Érdi Mária, aki továbbra is Palma de Mallorcán edzőtáborozik. A Trofeo Princesa Sofia március 29-én kezdődik és április 6-ig tart.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ